Тема уроку: Інформація як чинник споживчого вибору.
Мета
уроку: Закріпити знання
про джерела інформації, спираючись на знання з
курсу «Сходинки до
інформатики»; сформувати поняття –
«достовірність
інформації»; навчити знаходити і аналізувати
необхідну
інформацію для споживача. Формувати у учнів
комунікативну,
інформаційну та інші життєво важливі компетенції.
Сприяти
усвідомленню необхідності ведення здорового способу
життя
(вживати тільки якісні товари).
Обладнання: Закон
України «Про захист прав споживачів» (№3161, від01.12.2005), «Про якість та
безпеку харчових продуктів»(№2809, від06.09.2005). Упаковки товарів: чаю, кави,
круп’яних виробів, напоїв, цукерок тощо. Плакат із класифікацією харчових
добавок. Інтерактивна дошка, мультимедійний проектор, презентація для ведення
уроку.
Тип
уроку: комбінований
|